Deixem treballar per Badalona.

Hi ha qui es considera classe dirigent i la resta de gent, com cantava el catautor de Xàtiva, són classes subalternes. Als primers, les persones que tenen més properes sovint els hi han d’aconsellar, humilitat, a cada pas públic que fan. No sigui cas que aparegui l’arrogància.

Això menys quan actuen a cor calent contra els de baix, pobrets ells que no veuen més enllà i se’ls ha d’alliçonar. Perquè no tenen tanta categoria o no són alts de mires, fins i tot per justificar en un moment donat: submissió, silenci, justificar els mitjans emprats si és per l’interès propi.

Tanmateix, un dels valors de la democràcia està en poder escollir lliurament. Sense condicionants. Sentir-se representat en unes propostes que ho bé algú les fa, o bé les fa un mateix directament.

No es tracta de guanyar o perdre, Ferran. De si vaig dir-ho primer o bé pensar-ho, no es tracta d’això. D’igual manera que us deixen treballar, a vosaltres i als vostres socis del bipartit amb les quotes corresponents de cara a les municipals, deixa fer-ho als demés.

Hi ha una dada que potser cou a més d’un: amb Esquerra Republicana de Catalunya i Accent a l’Ajuntament de Badalona, la suma possible de regidors /es per fer el govern de Badalona, impedirà com alcalde o algú com a soci, que la dreta espanyolista i xenòfoba estigui al govern de Badalona.

Deixem treballar per Badalona.Quant a Albaladejo Blanco Jordi

Jordi Albaladejo Blanco.
Contacte: jauladell@hotmail.com .

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Deixem treballar per Badalona.

 1. Albert diu:

  Jordi,

  hi ha un punt de la teva entrada que no he entès. Dius “D’igual manera que us deixen treballar, a vosaltres i als vostres socis del bipartit amb les quotes corresponents de cara a les municipals, deixa fer-ho als demés.”

  Com uses la forma bipartit, m’has despistat, ja que a Badalona el Govern municipal el formen 3 partits, entre els quals el teu: ERC.

  Suposo que estic massa acostumat a això de Tripartit i per això m’ha sobtat.

  Personalment, no entenc peruqè va ser l’ALcalde Jordi Serra qui va respondre les preguntes que vam formaluar al Ple sobre el Centre Cívic. Enteníem que això ho hauria d’haver respòs el Regidor de Cultura (ERC) Mateu Chalmeta.

  En el darrer minut de la intervenció de l’ALcalde i quasi de rebot va dir “que Torre Mena tindrà Director del Centre Cívic”.

  Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *